Posts Tagged ‘Lirik lagu A Thousand Years Part 2’

Hello, My name is Dejul Anugrah from Indonesia. I’ve try to cover a song from Twilight Saga – Breaking Dawn Part 2 Original Soundtrack : A Thousand Years Part 2 with my little sister Aghia Nola Nahampun. Even we are not better than original version but i think we are different than that one. Hope you like it guys.. :))

Check this out :

*You can download MP3 of this track with better sound quality from this link :

http://soundcloud.com/dejul-anugrah/a-thousand-years-part-2-aghia-dejul

***

CHRISTINA PERRI Feat. STEVE KAZEE – A Thousand Years Part 2

The day we met
Frozen I held my breath
Right from the start
I knew it I found a home for my
Heart beats fast
Colors and promises
How to be brave
How can I love when I’m afraid to fall
But watching you stand alone
All of my doubt suddenly goes away somehow

One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more

Time stands still
Beauty in all she is
I will be brave
I will not let anything take away
What’s standing in front of me
Every breath
Every hour has come to this

One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I’ll love you for a thousand more
One step closer

I have died everyday waiting for you
Darling don’t be afraid I have loved you
For a thousand years
I’ll love you for a thousand more

And all along I believed I would find you
Time has brought your heart to me
I have loved you for a thousand years
I’ll love you for a thousand more……….

***

Hmm bulan bulan sibuk akhirnya ga kerasa udah berbulan-bulan ga update blog *plus tragedi lupa username+password T_____T*, akhirnya malam ini setelah ga sengaja mendengarkan sebuah lagu Original Soundtrack dari ending salah satu film yang paling ditunggu tahun ini, tiba tiba saya kepikiran untuk mengcover lagu ini secara duet bersama salah seorang penyanyi wanita yang suaranya KECE BADAI hahaha seperti apa hasilnya ?! Silahkan view video di atas atau klik link di bawah video itu yaa guys.. Untuk instrumentnya sendiri kalau kamu merasa perlu silahkan bisa hubungi saya, nanti akan saya kirim lewat email.. :))

Lagu apa yg  kami cover ?! Yah seperti yang bisa kamu baca di judul postingan ini, yaitu lagu A Thousand Years Part 2 yang dinyanyikan oleh Christina Perri dan Steve Kazee.. Siapa itu Steve Kazee ?! Menurut hasil googling sih, beliau ini adalah seorang penyanyi Broadway di negaranya.. Hahaha ga terlalu penting juga sih ya, pokonya yg pasti suara Steve Kazee ini keren pake bangeut, bisa ngebland sama suaranya Christina.. Lah terus apa bedanya sama lagu A Thousand Years yang pertama kaka ?! #kepo . Nah sebenarnya dari segi lagu plus liriknya tidak ada perbedaan yang signifikan sih, hanya saja part awal lagu yaitu di verse 1 ada sedikit tambahan lyric yang sebelumnya tidak ada di lagu A Thousand Years yang pertama.. Untuk lirik lagunya secara full bisa kamu lihat di atas.. Silahkan dengarkan coverannya, MP3nya bisa didownload di link diatas. Ditunggu banget masukannya.. Thank you guys ! :) :)